Cabineritten.nl is vernieuwd!
De Cabineritten.nl website is vernieuwd. Met deze vernieuwing zullen de video's in verbeterde kwaliteit worden aangeboden. Op dit moment zijn echter nog niet alle video's omgezet. Ontbrekende video's kunt u echter nog via de oude Cabineritten.nl website bekijken. Bij problemen met deze vernieuwde website kunt u ons bereiken op info@cabineritten.nl

St. Moritz - Tirano
St. Moritz - Pontresina
St. Moritz - Pontresina
00:16:40
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 1 van St. Moritz tot Pontresina.
Pontresina - Bernina Lagalp
Pontresina - Bernina Lagalp
00:22:51
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 2 van Pontresina tot Bernina Lagalp.
Bernina Lagalp - Cavaglia
Bernina Lagalp - Cavaglia
00:37:45
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 3 van Bernina Lagalp tot Cavaglia.
Cavaglia - Poschiavo
Cavaglia - Poschiavo
00:24:18
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 4 van Cavaglia tot Poschiavo.
Poschiavo - Miralago
Poschiavo - Miralago
00:13:43
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 5 van Poschiavo tot Miralago.
Miralago - Tirano
Miralago - Tirano
00:24:35
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Tirano van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 6 van Miralago tot Tirano.