Cabineritten.nl is vernieuwd!
De Cabineritten.nl website is vernieuwd. Met deze vernieuwing zullen de video's in verbeterde kwaliteit worden aangeboden. Op dit moment zijn echter nog niet alle video's omgezet. Ontbrekende video's kunt u echter nog via de oude Cabineritten.nl website bekijken. Bij problemen met deze vernieuwde website kunt u ons bereiken op info@cabineritten.nl

Haarlem - Maastricht
Haarlem - Amsterdam Amstel
Haarlem - Amsterdam Amstel
00:33:31
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 1 van Haarlem tot Amsterdam Amstel.
Amsterdam Amstel - Utrecht Centraal
Amsterdam Amstel - Utrecht Centraal
00:23:33
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 2 van Amsterdam Amstel tot Utrecht Centraal.
Utrecht Centraal - 's-Hertogenbosch
Utrecht Centraal - 's-Hertogenbosch
00:34:05
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 3 van Utrecht Centraal tot 's-Hertogenbosch.
's-Hertogenbosch - Eindhoven
's-Hertogenbosch - Eindhoven
00:18:14
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 4 van 's-Hertogenbosch tot Eindhoven.
Eindhoven - Roermond
Eindhoven - Roermond
00:28:36
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 5 van Eindhoven tot Roermond.
Roermond - Maastricht
Roermond - Maastricht
00:29:01
Kijk mee met de machinist op het traject Haarlem - Maastricht van de Nederlandse Spoorwegen in Nederland. Deel 6 van Roermond tot Maastricht.