Cabineritten.nl is vernieuwd!
De Cabineritten.nl website is vernieuwd. Met deze vernieuwing zullen de video's in verbeterde kwaliteit worden aangeboden. Op dit moment zijn echter nog niet alle video's omgezet. Ontbrekende video's kunt u echter nog via de oude Cabineritten.nl website bekijken. Bij problemen met deze vernieuwde website kunt u ons bereiken op info@cabineritten.nl

Montreux - Zweisimmen
Montreux - Jaman Tunnel
Montreux - Jaman Tunnel
00:29:47
Kijk mee met de machinist op het traject Montreux - Zweisimmen van de Montreux-Berner Oberland-Bahn in Zwitserland. Deel 1 van Montreux tot de Jaman Tunnel bij Jor.
Jaman Tunnel - La Chaudanne-Les Moulins
Jaman Tunnel - La Chaudanne-Les Moulins
00:27:55
Kijk mee met de machinist op het traject Montreux - Zweisimmen van de Montreux-Berner Oberland-Bahn in Zwitserland. Deel 2 van de Jaman Tunnel bij Jor tot La Chaudanne-Les Moulins.
La Chaudanne-Les Moulins - Gstaad
La Chaudanne-Les Moulins - Gstaad
00:32:06
Kijk mee met de machinist op het traject Montreux - Zweisimmen van de Montreux-Berner Oberland-Bahn in Zwitserland. Deel 3 van La Chaudanne-Les Moulins tot Gstaad.
Gstaad - Zweisimmen
Gstaad - Zweisimmen
00:27:32
Kijk mee met de machinist op het traject Montreux - Zweisimmen van de Montreux-Berner Oberland-Bahn in Zwitserland. Deel 4 van Gstaad tot Zweisimmen.