Cabineritten.nl is vernieuwd!
De Cabineritten.nl website is vernieuwd. Met deze vernieuwing zullen de video's in verbeterde kwaliteit worden aangeboden. Op dit moment zijn echter nog niet alle video's omgezet. Ontbrekende video's kunt u echter nog via de oude Cabineritten.nl website bekijken. Bij problemen met deze vernieuwde website kunt u ons bereiken op info@cabineritten.nl

St. Moritz - Chur
St. Moritz - Albulatunnel
St. Moritz - Albulatunnel
00:27:38
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Chur van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 1 van St. Moritz naar de Albulatunnel.
Albulatunnel - Bergün
Albulatunnel - Bergün
00:23:16
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Chur van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 2 van de Albulatunnel naar Bergün.
Bergün - Tiefencastel
Bergün - Tiefencastel
00:25:47
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Chur van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 3 van Bergün naar Tiefencastel.
Tiefencastel - Rodels-Realta
Tiefencastel - Rodels-Realta
00:24:54
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Chur van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 4 van Tiefencastel naar Rodels-Realta.
Rodels-Realta - Chur
Rodels-Realta - Chur
00:25:34
Kijk mee met de machinist op het traject St. Moritz - Chur van de Rhätische Bahn in Zwitserland. Deel 5 van Rodels-Realta naar Chur.